Tulevaisuuden työelämä ja johtajuus -foorumi 2023
Pyhäjärviseudun Nuorkauppakamari ja Rauman Nuorkauppakamari järjestävät syksyllä 2023 Tulevaisuuden työelämä ja johtajuus -foorumin. Tule kuulemaan asenteen, rohkeuden ja tiimityön merkityksestä nykypäivän työelämän haasteissa ja muutoksissa!

Tervetuloa Tulevaisuuden työelämä ja johtajuus -foorumiin perjantaina 1.9.2023 klo 12.30-16.00. Tilaisuus järjestetään Rauma-salissa.

Tilaisuus koostuu ajankohtaisesta puheenvuoroista sekä vapaamuotoisesta verkostoitumisesta. 

Tähtitanssija-koreografi Minna Tervamäki johdattaa puheenvuorossaan menestyksen rakennuspalikoiden äärelle ja tarjoaa keinoja muuttuvassa maailmassa toimimiseen sekä muutoksista ja vastoinkäymisistä selviämiseen. Minna puhuu mm. tiimin voimasta ja kyvystä kohdata muutos ja korostaa ikuisen oppimisen uudistavaa voimaa. Minnan motto: joustava mieli joustavassa kehossa eli Minnan keinot resilienssin lisäämiseen antavat inspiraatiota arkeen!

Agenda tarkentuu lähiaikoina

12.30 Ovet auki ja verkostoitumista
12.45 Avauspuheenvuoro
13.05 Keynote puheenvuoro: Minna Tervamäki
14.15 Kahvit ja verkostoitumista
14.45 Kiinnostavia case-puhujia
15.45 Yhteenveto tilaisuuden annista
15.50 Verkostoitumista

16.15 Tilaisuus päättyy  

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Tapahtuma korvaa tänä vuonna Pyhäjärviseudun elinvoimafoorumin. 

Tapahtuman toteuttavat Rauman Nuorkauppakamari ja Pyhäjärviseudun Nuorkauppakamari yhteistyössä Rauman kauppakamarin ja Länsirannikon koulutus Oy WinNovan kanssa. Tapahtuman pääyhteistyökumppanina on Rauman Kaupunki. Tapahtuman toteuttamista tukevat lisäksi Euran ja Säkylän kunnat sekä Raumalaisen kaupan ja tekniikan kannatussäätiö sr. 

Pyhäjärviseudun elinvoimafoorumi 2022

Kiitos kaikille Elinvoimafoorumiin osallistuneille sekä yhteistyökumppaneille!

Tilaisuuden tavoitteena on laittaa liikkeelle konkreettista, yhteistä tekemistä, jolla tuetaan Euran ja Säkylän seudun eli Pyhäjärviseudun elinvoimaisuutta. Tapahtuma saa maaseutuverkoston koulutuksen palvelupaketin kautta rahoitusta 1500 euroa.