EURATUBE - tapahtuma lapsille ja nuorille

Euratube tulee tänäkin vuonna!

La 25.5.2024 Euran Urheilutalo klo 14

Lapsille ja nuorille järjestettävässä hyvän mielen tapahtumassa esiintyy Suomen kuumimpia tube tähtiä.               Lakko, Elina Sofia sekä ViliChili2.

Pääset näkemään heidät lavalla sekä meet&greetissä.

Tapahtumalla haluamme tuoda tietoa positiivisen kautta lapsille sekä heidän huoltajilleen, että mikä avuksi kun mieltä painaa tai masentaa. Mukana on lasten ja nuorten parissa toimivia ja auttavia tahoja, joihin voit esitysten lomassa käydä tutustumassa. 

Lippuja rajoitetusti, joten osta omasi nyt!

Seuraa meitä somessa, niin olet tapahtumasta ajan tasalla!

OSTA LIPUT LYYTISTÄ! 25€ osallistuja, osallistuja+huoltaja 45€

Seuraa meitä somessa, niin olet tapahtumasta ajan tasalla!

LAKKO

Tämä mies ei juuri esittelyjä kaipaa! Supersuosittu ja moneen kertaan Tube-ansioistaan palkittu Lakko on luontainen viihdyttäjä, jonka videoista huokuu tekemisen into ja hauskanpito. Kekseliäät videot yhdistelevät Lakon vahvuuksia, hauskuuttavat katsojia ja yllättävät kerta toisensa jälkeen. Lakko rakastaa pelaamisen lisäksi hyvää ruokaa, urheilua ja hauskanpitoa!

💜YouTube: @CoDTupakkalakko

💜Instagram: @officiallakko

ELINA SOFIA

Elina ja Sofia ovat piristävä vaikuttaja kaksikko Lahdesta. He tulivat tutuksi vuonna 2018 haastattelemalla presidenttiehdokkaita. He tuottavat hauskaa ja energistä sisältöä Youtubeen ja Instagramiin. YouTubessa heillä on noin 150 tuhatta tilaajaa. 

💜Elina ja Sofia varoittavat, että heidän videoillaan saattaa olla piristävä vaikutus ‼️

💜Youtube: @ElinaSofia

💜Instagram: @elinasofiaofficial

VILICHILI2

"Olen Vili "vilichili2" Lehtelä ja juonnan Euratube 2.0:n! Mun kiusaamisen vastainen teema somessa kantaa tapahtumaankin ja mua myös pääsee tapaamaan! Olen someurani aikana palkittu myös kuukauden nettienkeliksi kiusaamisen vastaista videoista sekä vuoden raumalaiseksi 2022. Joten mun puolesta kutsun teidät kaikki viihtymään, nauttimaan ja myös oppimaan uutta. Nähdään siellä!"

💜Ei haittaa mitääännngg.💜

💜Youtube: @vilichili2

💜Instagram: @vilichili 

💜Tiktok: tiktok.com/@vilichili2


Pyhäjärviseudun nuorkauppakamarin järjestämä lasten ja nuorten tapahtuma Euratube järjestettiin ensimmäistä kertaa 6.5.2023 Euran urheilutalolla. Tapahtuma myyntiin loppuun ja osallistujia oli yli 600 henkilöä. Hyvän mielen tapahtumassa olivat esiintymässä ja meetissä tubettajat Mr. Zeus, Ella & Helmi sekä Solmussa-podcastin Maija Kantola. Tapahtuman teemana oli lasten ja nuorten mielen hyvinvointi ja palvelujaan esittelemässä olivat MLL Eura, Euran nuorisopalvelut, Lounais-Suomen poliisilaitos, mielenterveystalo.fi sekä MIELI Länsirannikon mielenterveys ry. 

Tapahtumaa mahdollistamassa olivat Euran kunta, Paneliankosken Voima Oy, Vesi-Lammela Oy, ETH Group Oy, Huittisten säästöpankkisäätiö ry ja Euran opintorahastoyhdistys ry.


Kiitos kaikille osallistujille sekä yhteistyökumppaneille!

Mr. Zeus

https://www.youtube.com/@MrZeusOfficialMeemitalosta tuttu Mr. Zeus tekee Youtubeen videoita ja lauluja. @mrzeusofficial

Ella, Helmi ja Maija

https://www.youtube.com/@EllaHelmi

Lavashowssa on luvassa videoilta tuttuja haasteita, leikkimielisiä kisailuja sekä puhetta teemaan liittyvistä aiheista.

Meemitalostakin tutut Ella ja Helmi tekevät supersuosittuja videoita Youtubeen. Ella ja Maija tekevät Solmussa-podcastista. @helmijaella @maijakantola