Hae jäseneksi!


Oletko alle 40-vuotias innostuva tyyppi joka haluaa kehittää itseään, tutustua uusiin ihmisiin ja vahvistaa elinvoimaisuutta Pyhäjärviseudulla?

Jos olet ja haluat itsellesi uuden harrastuksen, niin Pyhäjärviseudun Nuorkauppakamari on juuri sinua varten.

Nuorkauppakamaritoiminta tarjoaa mahdollisuuden päästä osallistumaan mielenkiintoisiin koulutuksiin, projekteihin, yritysvierailuihin ja erilaisiin vapaamuotoisiin tapahtumiin. Sen lisäksi että toimintamme kehittää ja kouluttaa, on se ennen kaikkea hauskaa! Meillä on hyvä meininki ja tarjoamme mahdollisuuden päästä verkostoitumaan huipputyyppien kanssa.

Otamme uusia jäseniä mukaan toimintaamme ympäri vuoden. Koejäsenyys on ensimmäisen vuoden ilmainen, joten se on oiva mahdollisuus kokeilla onko nuorkauppakamaritoiminta sinua varten.

Täytä lomake ja hae koejäseneksi. Voit myös kysyä lisää tietoa ota yhteyttä- lomakkeella.

Ole rohkeasti yhteydessä!

Mitä saat nuorkauppakamaritoiminnasta? 

Kansainvälisyys

Suomen Nuorkauppakamari ry on osa yli 100 maassa toimivaa Junior Chamber Internationalia. Vuosittain järjestetään alueellisia (esim. Eurooppa) ja maailmankokouksia, joissa osallistujia ympäri maailmaa.

Johtajuuden kehittäminen

Saat mahdollisuuden kouluttautua johtajana ottamalla vastuita erilaisissa tehtävissä esimerkiksi kamarin hallituksessa tai projekteissa. Jokainen luottamustehtävä kestää vain yhden vuoden.

Koulutusta edullisesti

Nuorkauppakamarissa voit osallistua koulutuksiin niin paikallisella kuin kansallisellakin tasolla. Koulutukset voivat olla yritysvierailuja, luentoja tai vaikka esiintymiskoulutusta. Nuorkauppakamarissa mahdollista kehittyä myös kouluttajana, johon on olemassa omat koulutusohjelmat.

Verkostoja

Pääset tutustumaan tuhansiin nuorkauppakamarilaisiin ympäri Suomea. Verkostoja luodaan erilaisissa yhteyksissä esimerkiksi projekteissa ja tapahtumissa. Saat uusia ystäviä, jotka kantavat läpi elämän.

Mahdollisuus vaikuttaa elinympäristöösi

Nuorkauppakamari on poliittisesti sitoutumaton. Pyrimme vaikuttamaan yhteiskuntaan johtajuutta kehittämällä ja tuomalla projekteilla esiin positiivisia esimerkkejä (Vuoden nuori johtaja, Vuoden nuori menestyjä, Tuottava Idea jne.)

Kannustus yrittäjyyteen

Nuorkauppakamarissa on paljon yrittäjiä ja siihen kannustetaan, koska se nähdään yhtenä suomalaisen talouselämän peruspilareista. Yrittäjien lisäksi nuorkauppakamarissa on monien eri alojen asiantuntijoita ja vaikuttajia. Kaikki ovat tervetulleita. 

Tutustu toimintaan