Hae jäseneksi!


Nuorkauppakamari on tarkoitettu kaikille alle 40-vuotiaille itsensä kehittämisestä ja kouluttamisesta kiinnostuneille ihmisille. Nuorkauppakamaritoiminta tarjoaa mahdollisuuden päästä osallistumaan mielenkiintoisiin koulutuksiin, projekteihin, yritysvierailuihin ja erilaisiin vapaamuotoisiin tapahtumiin. Sen lisäksi että Nuorkauppakamari kehittää ja kouluttaa, on nuorkauppakamaritoiminta ennen kaikkea hauskaa! Nuorkauppakamarissa on hyvä meininki ja se tarjoaa mahdollisuuden päästä verkostoitumaan huipputyyppien kanssa.

Kiinnostuitko? Otamme uusia koejäseniä mukaan toimintaan ympäri vuoden.

 Täyttämällä lomakkeen haet koejäseneksi.

Mitä saat nuorkauppakamaritoiminnasta? 

Kansainvälisyys

Suomen Nuorkauppakamari ry on osa yli 100 maassa toimivaa Junior Chamber Internationalia. Vuosittain järjestetään alueellisia (esim. Eurooppa) ja maailmankokouksia, joissa osallistujia ympäri maailmaa.

Johtajuuden kehittäminen

Saat mahdollisuuden kouluttautua johtajana ottamalla vastuita erilaisissa tehtävissä esimerkiksi kamarin hallituksessa tai projekteissa. Jokainen luottamustehtävä kestää vain yhden vuoden.

Koulutusta edullisesti

Nuorkauppakamarissa voit osallistua koulutuksiin niin paikallisella kuin kansallisellakin tasolla. Koulutukset voivat olla yritysvierailuja, luentoja tai vaikka esiintymiskoulutusta. Nuorkauppakamarissa mahdollista kehittyä myös kouluttajana, johon on olemassa omat koulutusohjelmat.

Verkostoja

Pääset tutustumaan tuhansiin nuorkauppakamarilaisiin ympäri Suomea. Verkostoja luodaan erilaisissa yhteyksissä esimerkiksi projekteissa ja tapahtumissa. Saat uusia ystäviä, jotka kantavat läpi elämän.

Mahdollisuus vaikuttaa elinympäristöösi

Nuorkauppakamari on poliittisesti sitoutumaton. Pyrimme vaikuttamaan yhteiskuntaan johtajuutta kehittämällä ja tuomalla projekteilla esiin positiivisia esimerkkejä (Vuoden nuori johtaja, Vuoden nuori menestyjä, Tuottava Idea jne.)

Kannustus yrittäjyyteen

Nuorkauppakamarissa on paljon yrittäjiä ja siihen kannustetaan, koska se nähdään yhtenä suomalaisen talouselämän peruspilareista. Yrittäjien lisäksi nuorkauppakamarissa on monien eri alojen asiantuntijoita ja vaikuttajia. Kaikki ovat tervetulleita. 

Tutustu toimintaan